OVER ONS

DE JAGER parketvloeren

De vakspecialist in het leggen, renoveren, repareren en onderhoud van uw parketvloer!

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn nieuwe website!

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Kevin de Jager en woon samen met mijn vrouw en twee jonge kinderen in Nijmegen. Als 17-jarige jongen ben ik als woningstoffeerder aan de slag gegaan en leerde zo al heel vroeg de kneepjes van het vak. Na een aantal jaren wilde ik me verder professioneel ontwikkelen en ben de opleiding tot allround parketteur gaan volgen. In deze opleiding heb ik theoretische kennis opgedaan die ik meteen in de praktijk kon toepassen. Gaandeweg kwam ik erachter dat hout mijn passie is. Van niets, iets moois maken. Daar word ik blij van.
In 2016 is mijn passie bekroond met mijn diploma en mag ik me nu al jaren vakkundig ‘allround parketteur’ noemen.

Een houten vloer leg je voor het leven. Daarom vind ik het belangrijk dat een vloer met zorg en de juiste techniek wordt gelegd of gerenoveerd. Dit verlengt de levensduur van je parketvloer. Dus ik leg niet alleen nieuwe exclusieve houten vloeren en parket, maar geef ook graag uw houten vloer weer een tweede leven!

Wilt u meer informatie? Zie op deze site de projecten die door De Jager Parketvloeren zijn uitgevoerd en waar we trots zijn op het afgeleverde werk bij onze tevreden klanten. Of neem direct contact met De Jager Parketvloeren en laat u informeren wat de mogelijkheden zijn voor het parket in uw woning of bedrijf.

Bel vrijblijvend 06 13 09 13 97‬ of vul het formulier in bij CONTACT.

Maak een afspraak

VOOR - NA

VOOR VOOR
NA NA
VOOR VOOR
NA NA

We regelen het hele proces van het leggen, renoveren, repareren en onderhoud van uw parketvloer en begeleiden u bij elke stap!

© 2022 Design  |  WebdesignerDruten.nl - Frank van Summeren  Alle rechten voorbehouden.