WERKWIJZE

Eerste afspraak bij u thuis

Om een goed beeld van uw parketvloer te kunnen krijgen, maken wij graag een afspraak bij u thuis. Dan kunnen we ter plekke de situatie van uw parket/vloer beoordelen en u een goed deskundig advies geven. Desgewenst kunnen we planken en stalen aan u tonen.

Leggen

De parketvloeren worden met zorg, deskundigheid en met veel ambachtschap gelegd en in verschillende houtpatronen b.v. rechte planken, visgraat of een ander patroon. Ook word rekening gehouden met de keuze van de plank en de gewenste afmeting en kleur.

Reparatie

Is uw parketvloer beschadigd met krassen en deuken of zijn er houten planken verkleurd of donker geworden door vocht? Dit is geen probleem voor De Jager Parketvloeren. Door onze kundige expertise hebben we voor elk probleem wel een passende oplossing!

Vloeren en stalen

Wij kunnen u op locatie en met daglicht verschillende patroonvloeren, plankenvloeren en kleurstalen aan u te tonen. Maar ook kunnen we u adviseren over de nieuwe beschermlaag die aangebracht word op het hout. Bijvoorbeeld een toplaag van lak, olie of wax.

Renovatie

Bij de Jager Parketvloeren leggen wij niet alleen nieuwe exclusieve houten vloeren en parket, maar geven ook graag uw houten vloer weer een tweede leven door het parket stofvrij te schuren en een nieuwe beschermlaag te geven (lak of olie).

Onderhoud

Wist u dat na een goede onderhoudsbeurt bij De Jager Parketvloeren uw parketvloer er weer uit ziet als nieuw? De houten vloer word stofvrij geschuurd en opnieuw voorzien van een nieuwe beschermende toplaag van lak of olie. Uw parket gaat weer jarenlang mee!

De vakspecialist in het leggen, renoveren, repareren en onderhoud van uw parketvloer!

Neem direct contact met De Jager Parketvloeren en laat u informeren wat de mogelijkheden zijn voor het parket in uw woning of bedrijf.

Wij leggen niet alleen nieuwe exclusieve houten vloeren en parket, maar geven ook graag uw houten vloer weer een tweede leven!

Bel vrijblijvend 06 13 09 13 97‬ of vul het formulier in bij CONTACT.

Waarom kiest u voor DE JAGER parketvloeren?

Eerste afspraak bij uw op locatie
Parket wordt met veel ambachtschap gelegd
Veel ervaring in renovatie, reparatie en onderhoud
Trots op de uitgevoerde projecten bij onze klanten
Wij gaan voor kwaliteit en werken met korte lijnen!

We regelen het hele proces van het leggen, renoveren, repareren en onderhoud van uw parketvloer en begeleiden u bij elke stap!

© 2022 Design  |  WebdesignerDruten.nl - Frank van Summeren  Alle rechten voorbehouden.